About

Hi there!

Anak dari Bali means Kids from Bali. So, If want to find out our perspective about Bali, stay tune! Beside that, this web also provides information about sneakers and marketing stuffs.
Discover What We Share!

2 thoughts on “About

  1. Wih, keren ya…
    Masukan aja nih, dari segi desainnya kurang eye catching… simple banget…
    Karena aku ngga pernah pake wordpess, ga tau sih bisa pake aksesoris gitu atau ngga…
    biar agak rame gitu…
    http://www.centerklik.com/cms/wordpress/5-web-desain-wordpress-inspirasi-terbaik-hari-ini-1/
    bisa jadi rekomendasi.

    Atau biar mau lebih simple, mainin aja gambar yg d attach sebelum artikelnya. pilih gambar yg semenarik mungkin

    trus, dari tampilan tulisannya agak menggangu di laptop saya…
    kegedean (salah satu artikel aja sih)
    yang lain ok kok

    Trus dari kontennya, ada 3 gitu ya? sneaker, marketing, sama Bali??
    hmm ok…

    well salam kenal sis wkwk

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s